Bety en forskjell

Søk Lev Bibelskole Nå

Bli med til
Utlandet

Søk LEV Bibelskole nå

I løpet av året reiser vi på flere mindre og spennende turer. Turer er fantastisk både til å bli godt kjent med hverandre, lære noe nytt og få tjene andre mennesker. Vi ønsker å gjøre i praksis det Jesus ba oss om i misjonsbefalingen; å gå ut og gjøre alle folkeslag til Hans disipler. En tur til utlandet kan forandre hva du tenker er mulig for Gud å gjøre gjennom deg, og med det kan det forandre både deg og de rundt deg.

Destinasjoner

Elevene på hoppepute på Solstrand

Bli kjent-tur

Vi begynner hvert år med å dra på tur sammen til Solstrand. Her blir vi kjent med hverandre og setter et samlet fokus for året som ligger foran oss.

Menighetsbesøk på Karmøy

Besøke menigheter

I løpet av året besøker vi flere menigheter rundt om i landet.

Barnehjemsbesøk i Latvia

Latvia

Vi har i flere år hatt god kontakt med en menighet i Jelgava hvor vi får delta på aktiviteter i menighet og utadrettet arbeid. Blant annet fengselsbesøk, rusomsorg, frelsesarmeen, barnehjem og besøk på psykiatrisk institusjon.

Jan Frithjof i Israel

Albania

Vi har de siste årene fått kontakt med en menighet i byen Shkoder i Albania. Landet har 70 % muslimer og er et av de fattigste i Europa med mye nød. Elevene får være med i arbeidet med utdeling av mat og klær, besøk hos familier, evangelisering etc.

Elever med kefije og kjortel

Jordan og Israel

Gjennom de siste få årene har mange mennesker fra muslimske land begynt å få drømmer om Jesus, og tusentalls tar imot Jesus. Det samme er i ferd med å skje i Israel; flere jøder enn noensinne får en åpenbaring om Jesus som Messias. Det er viktig for oss å forstå Guds tanker for Israel og Midtøsten, og ikke bare få nyhetene som formidles om dette i det ordinære mediabildet.

Den kinesiske mur

Hong Kong, Kina

Verdenshistoriens største vekkelse har de siste 50 årene skutt voldsom fart i Asia, og da spesielt i Kina. Hva Gud gjør i dette landet er veldig spennende for oss å få et innblikk i. Samtidig har Gud lagt ned en nød i de kinesiske kristne om å bringe evangeliet tilbake gjennom Midtøsten og tilbake til Jerusalem for å fullføre misjonsbefalingen.