Velkommen til Kristiansand!

Velkommen til Sørlandets hovedstad! Du forbinder kanskje Kristiansand med sol og sommer, «tean i tanga», Kaptein Sabeltann eller spenna i Bibelbeltet? Kristiansand er alt dette, og mer til.

Om sommeren er byen et yrende liv. Går du en tur på Markens eller Fiskebrygga kryr det av gode plasser for en kaffe, en god handel eller å spise en bedre middag. Er du interessert i friluftsliv trenger du bare å gå til Odderøya eller Baneheia som ligger i ytterkanten av sentrum. Her er både stier og bademuligheter. Sol og sommer, og blandingen mellom by- og friluftsliv er skikkelig deilig, men ikke det beste med Kristiansand.

Kristiansand har et mangfold av gode og voksende menigheter. De siste årene har Misjonskirkene poppet opp i de fleste av bydelene rundt Kristiansand, de lutherske frikirkene likeså. LEV Bibelskole holder til i Q42, Filadelfia Kristiansand, en menighet som virkelig er med på å sette kurs for både kirkeliv og påvirke samfunnslivet i byen. Rett over gata fra Q42 finner du Betania Kristiansand, DFEFs egen menighet som har holdt på i over hundre år i byen. Menighetslivet i Kristiansand er det beste for en bibelskoleelev å få være en del av! Det er rett og slett utrolig spennende å være en del av hva Gud gjør i denne byen! Velkommen til Kristiansand!