Når én pluss én blir mer enn to

LEV Drammen Bibelskole starter høsten 2017 et samarbeid med Filadelfia Bibelskole Kristiansand. Jan Frithjof Bay Gundersen, rektor ved Filadelfia Bibelskole, tror det er et samarbeid midt i Guds timing.

– Vi er med på noe stort. Det er så mye som skjer i ungdomsmiljøene rundt i landet vårt. forteller Jan Frithjof.

Han har nettopp kommet hjem fra Filadelfia Bibelskole sin tur til Østlandet. De har besøkt menighetene Sentrumskirken på Strømmen og Filadelfiakirken på Rælingen og vært med på Evangeliesenteret kontakten sitt arbeid blant narkomane i Oslo. De har virkelig fått se hvordan Jesus kan gripe inn i ødelagte liv.

FORNØYDE REKTORER: Jan Frithjof Bay Gundersen og Kjell Ohldieck gleder seg til å sette i gang høstens samarbeid!

– På Filadelfia Bibelskole er vi opptatt av å føre mennesker hjem til Gud. Alle trenger å bli kjent med Jesus og å se seg selv slik som han ser dem. Deretter må vi gå ut. Finn Gud, gå ut! Da blir det å dele Jesus noe ekte, ikke bare noen linjer du har pugget og lært.

Samarbeid om turer og undervisning
Kjell Ohldieck, rektor ved LEV Drammen Bibelskole, forteller at bibelskolene skal samarbeide på tre områder.

– Vi ønsker å gi elevene våre et større fellesskap. Derfor kommer noen av turene våre til å være sammen med Filadelfia Bibelskole. Vi kommer også til å utveksle lærerkrefter og av og til ta med elevene til Kristiansand for å delta i undervisningen der. Får vi det praktisk til, kommer vi også til å samarbeide om deler av praksisen.

Begge rektorene gleder seg over samarbeidet som har kommet på plass. – Jeg tror det LEV holder på med og det Filadelfia Bibelskole holder på med i sum blir veldig spennende for Norge. Verdiene skolene har blir mer enn én pluss én, sier en engasjert Jan Frithjof Bay Gundersen.

Introsamarbeidet avsluttes
LEV Drammen Bibelskole har de to siste årene vært et samarbeid mellom DFEF og Intro Øst. Samarbeidet har gitt en meget god skole de to årene det har vart, men avsluttes til sommerferien.

– Vi er utrolig takknemlige for årene som har vært. Uten Intro og alt de har tilført skolen hadde vi ikke hatt et grunnlag for å drive. De har over lengre tid jobbet med en søknad om å starte sin egen bibelskole, og vi håper virkelig de lykkes med dette. Vi er også utrolig glade for at Andreas Hasseløy, pastor i Intro, fortsatt vil være en av lærerne du vil treffe på skolen til høsten, avslutter Kjell Ohldieck.