bg_image

Tonje Alexandra Karlsen

«Å ha gått et år på LEV Bibelskole har gitt meg en mye større forståelse av hvem Jesus er og hvor stor innvirkning han har på mitt liv. Det å leve i nåden har fått en helt ny betydning. Jeg har forstått mer av hensikten med livet, og er blitt bedre rustet til å leve den ut.»

 

 

 

 

bg_image

Truls Petter Andersen

«Jeg går på bibelskole for å lære Gud og meg selv bedre å kjenne.

Hvis du gir deg selv 100 % til skoleåret vil det bli livsforvandlende. Det er mye bra å lære om Gud, livet og hensikten med alt.»

 

 

 

 

 

bg_image

Janne Kasstad

«Det å tørre å sette av et år av livet ditt til å komme nærmere Han som har skapt oss, og bli kjent med hvorfor Han har gjort det anbefales på det sterkeste. Du vil garantert ikke angre. Når du forstår hva han har gjort for deg vil du få en styrke, ro og trygghet. Og dette fundamentet vil gjøre noe med hverdagen og fremtiden din. Skolen har et bredt og proft spekter av lærere som på hver sine måter utruster deg til å ta fatt på det livet du er ment å skulle leve – uansett hvor i verden det måtte være.»

bg_image

Anders Bentsen

«For meg har bibelskolen allerede vært med på å bygge fundament i livet mitt. Undervisning om løfter og sannheter i Bibelen har gjort meg tryggere på hvem jeg er og hva jeg er skapt til. Glad og takknemlig for å kunne få en så god og Jesus-sentrert undervisning hver dag.»

 

 

 

 

bg_image

Rachel Miancho

«Det jeg elsker med bibelskolen er at miljøet på skolen er så oppmuntrende og genuint. Selv om jeg bare har gått her en liten stund har undervisningen vært avgjørende for troen min og jeg føler at jeg har blitt en helt ny person. Bibelskolen har gitt meg et helt ny forståelse og syn på hvem jeg er i Kristus. Jeg har egentlig aldri vært så glad i å gå på skole, men bibelskolen er noe jeg gleder meg til hver dag. Vi har uten tvil de dyktigste lærene som rett og slett gjør det å studere bibelen enkelt men samtidig morsomt.»

bg_image

Jonas Kraggerud

«Etter at jeg startet på bibelskolen har jeg allerede merket en stor endring i livet mitt. Jeg gikk fra å ha flere kjipe dager enn bra dager, til det motsatte. Ikke at man får et perfekt liv ved å starte på bibelskole, men når jeg velger å stole på hva Guds Ord sier om meg og hvem Jesus er i meg og jeg i Han, så har jeg skjønt at det er der kraften ligger til å leve et meningsfullt liv både for meg og for alle rundt meg!»

 

 

bg_image

Benjamin Hansen

«Jeg er så heldig å få gå på LEV bibelskole. Det er et av de beste valgene jeg har tatt. Det er et fantastisk godt miljø og undervisningen er veldig bra. En velsignelse å få bruke så mye tid med Gud og bygge et fundament for troen min og livet videre.»

bg_image

Eivind Frustøl

«Jeg har fått et bredere bilde av hvem Jesus er og hvem vi er i han. Skolen er ikke bare med på å øke din Bibelkunnskap, men viktigst av alt, hvem Jesus er og hva det vil si for ditt liv. Jesus forandrer hjerter, setter du av tid med han vil han også forandre ditt smile emoticon. Anbefales!»

bg_image

David Vikanes

«Jeg valgte å gå på bibelskole for å få et dypere fundament av Guds ord. Til nå har året vært svært så bra, både åndelig, personlig og sosialt.»